Ansatte

 

Advokat Christian Wulff Hansen

Advokat Christian Wulff Hansen startet Advokatfirmaet Wulff AS i Januar 2006. I 2004 og 2005 jobbet advokat Wulff Hansen sammen med Advokat Harald Hauso i Mosjøen og har nå jobbet som  advokat/adv.flm i snart 13 år . Advokat Wulff Hansen har to mastergrader i juss. En grad ved Universitetet i Bergen (cand.jur) og en ved Bond University i Australia (Master of Corporate and Commercial law). Wulff Hansen er fast bistandsadvokat og jobber mye med barnerettssaker (barnefordeling og barnevern) Advokat Wulff Hansen har også hatt mange straffesaker som forsvarer de siste 13 årene.

Advokat Marita Pedersen

Advokat Marita Pedersen har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Tromsø i 2011. Hun har jobbet hos Statens Innkrevningssentral (SI) på Mo i Rana og Brønnøysundregistrene i Brønnøysund før hun startet som advokatfullmektig hos Advokatfirmaet Wulff 4. januar 2016. Pedersen har etter hun startet jobbet med flere typer saker og har erfaring med barnefordelingssaker, kontrakter, eiendomsoppgjør, bistandsadvokatoppdrag mm

Advokatfullmektig Susanne Danielsen

Advokatfullmektig Susanne Danielsen har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Tromsø i 2016. Før Susanne startet i Advokatfirmaet Wulff jobbet hun i DNB i Trondheim.