Rettstvist etter kjøp eller salg av bolig

eierskifteforsikringadvokat

Uavhengig av hvilken forsikring du har kan du selv velge hvilken advokat du ønsker å benytte dersom du har en tvist etter kjøp eller salg av bolig eller fritidseiendom.

Det er en økende trend at flere og flere kjøp og salg av eiendommer rettsliggjøres. Er eiendommen solgt etter at den er ferdig bygd vil det være avhendingsloven som regulerer forholdet. Har handelen dreid seg om prosjekterte leiligheter eller hus som viste seg ikke å bli som tenkt eller forsinket, så er det som hovedregel bustadoppføringslova som regulerer kjøpsforholdet. Lovvalget vil ofte være helt avgjørende for hva du kan kreve. Noen ganger er grensedragningen ikke helt enkelt. Det kan være spørsmål om det som gjenstår av arbeid er slik at forholdet regnes etter bustadoppføringsloven eller ikke.

Har du en sak om kjøp eller salg av eiendom har Advokatfirmaet Wulff lang erfaring med å håndtere slike saker. Vi har hos oss representert både selgere og kjøpere i slike saker. Ønsker du en gratis konsultasjon på om du har en god sak eller ikke kan du kontakte oss her: Gratis råd og veiledning 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ring oss