Ledig stilling

Ønsker du å jobbe som advokatfullmektig i Mosjøen eller er du advokat og ønsker å være en del av vårt advokatfellesskap? Da ønsker vi å snakke med deg.

Vi er nå i en prosess hvor vi sonderer terrenget etter en ny ressursperson for vårt team. Vi er åpen for å snakke om hvilke tilknytningsform det skal være og hvilke oppgaver som skal inngå i stillingen.

Advokatfirmaet Wulff AS jobber med mange forskjellige sakstyper, men har flest saker knyttet til barneretten. Da både barnefordelingssaker og barnevernsaker.

Vi ønsker din tilbakemelding innen 1. desember dersom du er interessert. Hvis du ønsker å jobbe som advokatfullmektig vil vi at søknaden sendes på epost: christian@advokatwulff.no og at du tar med:

  1. Skriv om deg selv, din erfaring og hva du har et ønske om å jobbe med i fremtiden. Vi er et lite kontor og vi er opptatt av hva slags person du er og hvordan du komplimenterer vårt kontormiljø.
  2. Karakterutskrift fra Universitetet. Karakter fra ikke-relevant utdanning trenger vi ikke.

Dersom du blir vurdert som en aktuell kandidat for oss ringer vi deg. Husk derfor å oppgi telefonnummer og på hvilke tidspunkter du er tilgjengelig.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ring oss