Du velger den advokaten du vil ha

Blank branding elements isolated on dark background
Advokatfirmaet Wulff jobber med saker dekket av din forsikring.

Det har blitt mer og mer vanlig at klienter har forsikringer enten tegnet privat eller gjennom sitt arbeid som dekker advokathjelp. HELP er kanskje den mest vanlige. Noen tror de må velge advokater fra HELP eller sitt forsikringsselskap for at kostnadene skal dekkes. Dette er ikke riktig. Du kan velge akkurat den advokaten du vil ha selv. Vi opplever ofte å bli spurt om nettopp dette. Du velger selv om du får den advokaten du ønsker til å kontakte HELP/forsikringsselskapet for deg eller om du kontakter dem og informerer om hvilken advokat du har valgt.

Det kan være at du ønsker en advokat i samme by som du bor eller at du ønsker en ekspertise som forsikringsadvokaten ikke har. Vær oppmerksom på at du bør varsle om advokatvalget med en gang du melder saken. Det sikrer best ditt valg. I vilkårene hos LO Favør som har HELP som samarbeidspartner står det:

“Hvis Sikrede ønsker at saken i stedet skal håndteres av en annen advokat etter Sikredes valg, meldes dette til Selskapet straks, om mulig ved registrering av saken. Sikredes rimelige og nødvendige advokatbistand fra annen advokat etter Sikredes valg, dekkes kun etter uttrykkelig søknad fra Sikrede.”

Les vilkårene her

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ring oss