Fast bistandsadvokat

wAdvokat Christian Wulff Hansen er fast bistandsadvokat for Alstahaug tingrett og Hålogaland lagmannsrett. Det vil si at advokat Wulff Hansen blir oppnevnt som bistandsadvokat for de fornærmede som etter loven har krav på dette hvis fornærmede selv ikke har valgt en annen advokat. Som bistandsadvokat hjelper vi personer som har vært utsatt for vold, overgrep eller andre straffbare handlinger mot sin person. Advokat Wulff Hansen er bistansdsadvokat både for voksne og for barn.

Ofte vet fornærmede ikke at han eller hun har bistandsadvokat. Dette gjelder spesielt barn når det gjennomføres dommeravhør og foreldrene til barnet er mistenkt i saken. Bistandsadvokaten forholder seg da oftest til en setteværge og tar ofte ikke kontakt med barnet direkte.

Som bistandsadvokat hjelper vi med å kreve erstatning i rettssaker eller overfor kontoret for voldsoffererstatning. Lurer du på om du har krav å bistandsadvokat eller ønsker at vi skal bistå deg kan du bestille time på 751 75 800. Har du krav på bistandsadvokat så er dette gratis og det offentlige betaler advokaten for deg.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ring oss