Gratis vurdering av din sak

Fri rettshjelp advokat
Advokat gratis vurdering

I 4 år nå har vi vurdert saker gratis på epost. Vi har vurdert flere tusen saker fra mennesker i hele Norge som lurer på hva de skal gjøre i sin situasjon. Burde de gå vidre med saken eller bare la den ligge. I år har vi utvidet våre gratisvurderinger fra bare å gjelde barnefordelingssaker til å gjelde alle saker der vi føler oss kompetent. Dersom det er et rettsområde vi ikke jobber med og ikke mener vi burde svare på så får du beskjed om nettopp det.

Vår erfaring etter disse årene med gratis vurdering av saker på epost er bare positiv. Ofte kommer samme person tilbake med nye saker de vil ha vurdert og ofte så kommer venner eller bekjente av de som har fått svar og legger frem sin sak. Vi er stolte over å ha hjulpet flere tusen til en bedre forståelse av den situasjonen de er i. Vi vil fortsette å gi gratis advokathjelp på epost og håper at dette er til god hjelp for mange.

Hvorfor bare gratis vurdering på epost og ikke på telefon eller møte? Når du avtaler et møte med advokat på telefon eller epost så er det bestemte tider på bestemte dager. Da setter vi av vår tid til akkurat ditt problem og ingenting annet. Når vi får henvendelser på epost så kan vi ta det på tidspunkt som passer for oss. Kanskje har vi fått avlyst et møte og har litt tid til overs. kanskje sluttet et møte tidligere enn vi trodde. Eller kanskje er vi på kontoret på ettermiddagen og gjør unna noen saker og har 10 minutter til å se over noen eposter. En epost-vurdering er ikke et like stort innhogg i vår tid.

Så send oss ditt problem eller oppforder din venn som er i envanskelig situasjon til å kontakte oss gratis. Uansett hvorfor du tar kontakt har du muligheten til å innhente andres råd og sammenligne oss med.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ring oss